Meteen naar de inhoud


‘fantastische’ handen gezocht


Een vzw is niets zonder vrijwilligers

Bij de Fantastische Unie doen we er alles aan om ‘fantastische’ lezers in contact te brengen met Nederlandstalige ‘fantastische’ boeken en auteurs. Zo zijn er onder meer onz FNX-projecten de Boekentoer en de Verhaalchirurgen en zijn we hard bezig met een derde project: ‘Fantastisch’ lezen voor de lijst. Ook zetten we in op onderzoek en talentbevordering.

Voor al deze projecten hebben we ‘fantastische’ handen nodig. Vele handen maken immers licht werk en we houden van samenwerking en mensen bij elkaar brengen. Kijk hieronder naar onze vacatures. Het gaat om vrijwilligerswerk waarvoor we jouw expertise, tijd en helpende hand nodig hebben. Blader gerust door het aanbod!

Heb je iets gevonden wat je interessant of leuk lijkt? Aarzel niet en neem contact op! Voor alle vacatures geldt:

  • Het is vrijwilligerswerk, je krijgt geen vergoeding.
  • Je bent een vertegenwoordiger van de Fantastische Unie, dus draag je onze doelstellingen uit.
  • Je bent positief, duidelijk en vriendelijk in je communicatie. Onze voertaal is Nederlands, dat je uitstekend beheerst.
  • Je bent gericht op Nederlands-Vlaamse samenwerking en teamwerk.
  • Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan het vrijwilligerswerk besteedt, maar vrijwillig is niet vrijblijvend! Als je iets toezegt, verwachten we van je dat je het ook uitvoert binnen de gegeven tijd. Geef je dus alleen op als je ook echt iets voor ons kunt betekenen.

We horen graag van je!