Meteen naar de inhoud


‘fantastische’ handen gezocht – Leesinspiratiewebsite


Promotie – Welke boeken zijn er de afgelopen twee jaar uitgebracht, onder welk genre en subgenre en waar kun je die boeken vinden? Het zijn een paar van de elementen die we willen samenbrengen op de nog op te zetten Leesinspiratiewebsite. Allemaal om het Nederlandstalige ‘fantastische’ genre beter in beeld te krijgen en bij de lezer interesse op te wekken. Het boekenaanbod willen we omlijsten met artikelen, bijvoorbeeld over wat de verschillende genres precies inhouden, welke ‘fantastische’ boeken geschikt zijn voor leeslijsten en wellicht is er op den duur ook ruimte voor informatie over auteurs en uitgevers.

Wie en wat – We zoeken mensen die ons kunnen helpen met het vullen van de website. Informatie wordt ingelezen vanuit een csv-bestand en die informatie moet worden gecontroleerd op juistheid, volledigheid en of alles op de juiste plek is ingevoerd. Ook moeten er nog coverafbeeldingen bij de boeken worden gezocht. We werken met een op WordPress gebaseerd systeem, dus de werking ‘aan de achterkant’ zal niet heel ingewikkeld zijn.

Wij zoeken mensen die op regelmatige basis (minimaal 1 keer in de week) een deel van de informatie willen nalopen, coverafbeeldingen willen zoeken en goed zijn in het mooi vormgeven van deze informatie in het format dat we hebben opgesteld. Ben jij minimaal 4 uur per week beschikbaar en is WordPress een tweede natuur voor je, dan zoeken we jou. Verder heb je het volgende in huis. Jij:

 • bent handig met WordPress en WordPress-gerelateerde systemen. Je hebt een computer of laptop met goedwerkend internet. Je krijgt toegang tot onze websites om in het CMS-systeem te kunnen werken.
 • werkt netjes, zorgvuldig en snel en je bent precies. Enig perfectionisme stellen we op prijs.
 • kunt samenwerken in een team, goed overleggen, plannen en coördineren. Dit is een must. Je voert uit wat je hebt toegezegd en binnen de tijd die daarvoor is afgesproken.
 • hebt een goede beheersing van het Nederlands. Als je teksten schrijft voor de Leesinspiratiewebsite zijn die verzorgd, positief en enthousiasmerend van toon, en je draagt daarbij de doelstellingen van de Fantastische Unie uit.
 • bent minimaal 4 uur per week beschikbaar en werkt regelmatig de informatie op de Leesinspiratiewebsite bij. We vragen dus tijd en inzet van je op regelmatige basis.
 • kunt omgaan met social media. Het is een pre als je hier affiniteit mee hebt, en nog beter als je er goed in bent. Je kunt onze huisstijl daarin verwerken.
 • bent langere tijd beschikbaar. Natuurlijk bepaal je zelf de tijd die je in deze activiteit steekt, maar je regelmatig en structureel hiervoor inzetten wordt wel van je verwacht.

Wij bieden

 • een dynamisch, professioneel en enthousiast team
 • zelfstandig werken met veel eigen vrijheid
 • begeleiding waar nodig
 • ervaring
 • een groot netwerk
grote vogel boven een stad in paars en roze tinten

Lijkt je dit fantastisch, meld je dan aan via het algemene contactformulier en vermeld in je bericht “Fantastische handen – leesinspiratiewebsite”.