Meteen naar de inhoud
feniks stijgt op uit boek


Promotie


Een boek is niets zonder lezers

Bij de Fantastische Unie doen we er alles aan om ‘fantastische’ lezers in contact te brengen met Nederlandstalige genre-boeken en -auteurs. Zo is er onder meer ons FNX-project Boekentoer en zijn we flink onderweg met een tweede FNX-project: Fantastisch lezen voor de lijst. Klik op de tegels voor meer informatie.

Benieuwd of een bepaald boek je zou bevallen? Zelf recenseren we niet, maar gelukkig zijn er heel veel anderen die dat wel doen. We laten je graag zien waar je recensies en leeservaringen kunt vinden.

Daarnaast hopen we jullie binnenkort een zo compleet mogelijke lijst met recent verschenen en nog te verschijnen ‘fantastische’ boeken aan te bieden, gerangschikt per genre en subgenre, zodat je in een oogopslag kunt zien wat voor moois er op je ligt te wachten. Ben jij een fantastische boeken- en lijstjesgek en wil je hier graag bij helpen? Neem dan contact met ons op via het algemene contactformulier. Dat vind je hier.
Voor nu is er alvast de eindejaarsvideo van Schrijver Omnia, waarin de fantastische boeken uit 2022 aan bod komen, het overzicht van verwachte boeken op Fantasywereld.nl en Fandata, de meest complete database met ooit verschenen fantastische boeken, verhalen en tijdschriften in de Nederlandse taal. Alvast veel kijk- en leesplezier!

Ook hebben we een tweemaandelijkse Nieuwsbrief, waarvoor je je kunt inschrijven.


In de steigers