Meteen naar de inhoud


‘fantastische’ handen gezocht – Bestaand Onderzoek


Bestaand onderzoek – Een van de pijlers van de Fantastische Unie is onderzoek. Dit is een breed veld, waarin we aandacht besteden aan bestaand onderzoek en daarnaast ook eigen onderzoek voeren. De resultaten van beide willen we samenbrengen op onze website. Onder bestaand onderzoek verstaan we scripties, artikelen, non-fictie en secundaire literatuur over het Nederlandstalige ‘fantastische’ genre. Inmiddels hebben we een aantal scripties en artikelen online staan, maar we weten dat er veel meer is. Daarom we willen graag deze database uitbreiden.

Wie en wat – We zoeken iemand die ons helpt met het achterhalen van ‘fantastische’ scripties, artikelen en onderzoeken, die deze informatie op een heldere wijze organiseert en beheert (online in Google Drive en op onze website) en contact kan onderhouden met de auteurs van die werken. Ook zouden we graag zien dat de scripties, artikelen en onderzoeken in een makkelijk leesbaar format (pdf) worden gezet en op onze website worden geplaatst en dat deze zijn ontdaan van privacygevoelige gegevens. Dus zoeken we iemand die:

 • het wereldwijde web doorspit naar ‘fantastische’ scripties, artikelen en onderzoeken. Je weet hoe je slim gebruik kunt maken van zoekmachines, je kunt scripties en artikelen achterhalen en scannen op inhoud. Je hebt hiervoor een computer of laptop nodig met goedwerkend internet.
 • informatie sorteert, bijhoudt en beheert. Je bent georganiseerd en netjes, je kunt snel en effectief werken en overzicht houden of bieden.
 • overweg kan met pdf’s, WordPress en Google Drive. Je begrijpt de structuur van onze website en plaatst de scripties, artikelen of gevonden onderzoek onder de juiste categorieën online.
 • contact onderhoudt met de auteurs van de gevonden werken en dit bijhoudt in Drive. Je bent goed in vriendelijke, duidelijke en positieve communicatie met zowel auteurs als met de Fantastische Unie. Wij overleggen vaak online via Teams. Daarnaast mailen we en kunnen we ook appen of via messenger contact onderhouden.
 • zelfstandig werkt, maar wel een teamgeest heeft. Ook ben je gemotiveerd om het ‘fantastische’ genre op deze wijze bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Eigen ideeën, initiatief en inbreng worden op prijs gesteld.
 • het Nederlands uitstekend beheerst. We kunnen je vragen teksten te schrijven voor de website, de Nieuwsbrief of social media om de gevonden scripties, artikelen en onderzoek in de spotlight te zetten.

Wij bieden

 • een dynamisch, professioneel en enthousiast team
 • zelfstandigheid, creativiteit en ruimte voor eigen initiatief
 • begeleiding waar nodig
 • ervaring
 • een groot netwerk

Lijkt je dit fantastisch, meld je dan aan via het algemene contactformulier en vermeld in je bericht “Fantastische handen – bestaand onderzoek”.