Meteen naar de inhoud


‘fantastische’ handen gezocht -Speciale dagen


Promotie – Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Valentijnsdag, Halloween. Het zijn een paar van de overbekende speciale dagen of feestdagen in onze cultuur. Rond deze tijd worden vaak ‘fantastische’ boeken in het spotlicht gezet die te maken hebben met de feestdag. Een goede zaak, vinden wij. Ook dagen als Beltane (30 april) of Mabon (21 september) (en jij kent vast nog wel andere speciale dagen?) willen we graag aangrijpen om de ‘fantastische’ literatuur te belichten.

Wie en wat – Naast onze wekelijkse reels en fotocarrousels met leestips, willen we rond deze speciale dagen graag wat extra’s doen op onze socials. Denk aan een Sint- en Kerstspecial. Of Beltane op de voorgrond. Want wat is er leuker om cadeau te geven (en te krijgen!) dan een ‘fantastisch’ boek? Eventueel vergezeld van leuke hebbedingetjes voor leesfanaten?

Het fijne aan dit project is dat er nog niets vaststaat en dat je dus (in overleg met ons, natuurlijk) heel veel vrijheid krijgt. Hoe die Sint- of Beltanespecial eruit moet komen te zien, bepaal jij. Gaan we voor een dagelijkse leestip in aanloop naar, maken we extra reels en/of fotocarrousels, combineren we een en ander met een winactie, stellen we Sint- of Beltaneleespakketten samen, gaan we de sfeer opsnuiven bij Nederlandse en Vlaamse boekhandels of verzinnen we nog wat anders?

Eens we samen bepaald hebben welke kant we opgaan, krijg je opnieuw heel veel vrijheid bij het uitwerken van dit project. Natuurlijk staan we voor je klaar als je ondersteuning nodig hebt, maar het is wel degelijk de bedoeling dat het zwaartepunt van de uitvoering bij jou komt te liggen. Als de realisatie van dit eerste ‘speciale’ promotieproject je bevalt, zou het zo maar kunnen dat je onze vaste ‘feestdagenspecialist’ wordt. Daarom zoeken we iemand die:

 • creatieve ideeën omzet in iets concreets.
 • initiatief neemt, leiding geeft en taken verdeelt. Dit wordt jouw feestje. Jij bepaalt in grote mate wat we gaan doen en jij geeft aan wat je van het team nodig hebt.
 • kan samenwerken in een team, goed kan overleggen, plannen en samenwerken. Dit is een must. Je voert uit wat je hebt toegezegd en binnen de tijd die daarvoor is afgesproken.
 • goede beheersing van het Nederlands heeft. Je schrijft en communiceert op een positieve, enthousiasmerende, maar ook duidelijke manier en draagt de doelstellingen van de Fantastische Unie daarbij uit.
 • een groot netwerk heeft. Dit is een pre. Zo kunnen we samen meer voor elkaar krijgen en een grotere doelgroep aanspreken.
 • kan werken met Canva, social media, Google Drive. Je werkt netjes en snel en weet de informatie geordend en toegankelijk te houden in Excel, Word of ander programma. Je hebt dus een computer of laptop met goedwerkend internet en deze programma’s.
 • kan organiseren, aanpakken en regelen. Vooruitwerken is handig, zodat je steeds in controle blijft en niet achter de feiten hoeft aan te lopen. We vragen dus tijd en inzet van je op regelmatige basis.
 • filmpjes kan maken, kan fotograferen of andere visuele content kan maken. Het is een pre als je hier affiniteit mee hebt, en nog beter als je er goed in bent. Je kunt onze huisstijl daarin verwerken.
 • langere tijd beschikbaar is. Natuurlijk bepaal je zelf de tijd die je in deze activiteit steekt, maar je regelmatig en structureel hiervoor inzetten wordt wel van je verwacht.

Wij bieden

 • een dynamisch, professioneel en enthousiast team
 • zelfstandig werken met veel eigen vrijheid
 • begeleiding waar nodig
 • ervaring
 • een groot netwerk

Lijkt je dit fantastisch, meld je dan aan via het algemene contactformulier en vermeld in je bericht “Fantastische handen – feestdagenspecialist”.