Meteen naar de inhoud

Sponsoring en Giften

  • door

Ben je onder de indruk van wat we bij de Fantastische Unie allemaal organiseren, regelen en doen? Wil je dolgraag iets bijdragen, maar heb je geen tijd of energie? Dan kun je ons altijd met een gift helpen. Die zijn namelijk zeer welkom. Als je een bedrijf hebt, kun je ons ook sponsoren. Lees hier wat er op dat vlak allemaal mogelijk is.

De Fantastische Unie is een non-profitorganisatie, ondergebracht in een Belgische vzw of ‘vereniging zonder winstoogmerk’. In de statuten wordt het belangeloos doel van de vzw als volgt omschreven: “Het bevorderen in ruime zin van het Nederlandstalige ‘fantastische’ literaire genre in Vlaanderen en Nederland (en daarbuiten) met een focus op oorspronkelijk Nederlandstalig werk.”

Moest je meteen in actie willen komen, ons IBAN bankrekeningnummer is BE07 7340 7019 4966. (BIC is KREDBEBB) Maak je gift over ter attentie van ‘Fantastische Unie vzw’ onder vermelding van ‘gift’. Geïnteresseerde sponsors nemen best contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken hoe en wat.

Hier kun je alle informatie nog eens rustig nalezen.

Langs deze weg willen we ook iedereen bedanken die ons tot nu toe heeft gesteund en geholpen: een welgemeend dankjewel voor jullie inzet en steun! #samenvoorhetfantastischegenre