Meteen naar de inhoud
sterrennevel in sterrenstelsel

sponsoring


Wil je de werking van de Fantastische Unie vanuit jouw bedrijf of zelfstandige activiteit ondersteunen? Dan is sponsoring een prima manier om dat te doen. Het gesponsorde bedrag is immers een 100% aftrekbare kostenpost voor je bedrijf. Tegelijkertijd vergroot je je naamsbekendheid en laat je je klanten en leveranciers zien dat je een hart hebt voor het Nederlandstalige ‘fantastische’ genre.

Sponsoring behelst daarnaast meer dan de geldelijke steun waaraan je misschien in eerste instantie denkt. Je kunt ook sponsoren in natura, door ons producten ter beschikking te stellen die je met jouw bedrijf vervaardigt of diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan boeken in het ‘fantastische’ genre (indien je uitgever bent) of drukwerk en kantoormateriaal, maar ook aan juridisch advies, verzekeringen, software, maaltijden, treintickets … de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Indien je overweegt om de Fantastische Unie te sponsoren, is het dan ook aangewezen dat je contact met ons opneemt. We bekijken dan samen hoe en wat. Je kunt ons bereiken via het algemeen contactformulier.

Hieronder vind je alvast een overzicht van onze huidige sponsors.


Yvo Taverniers

Hier jouw logo?