Meteen naar de inhoud

Doneer voor méér ‘fantastisch’

  • door

De Verhaalchirurgen, ‘Fantastisch’ lezen voor de lijst, de Boekentoer, de reels/fotocarrousels op de socials, de website(s), de Nieuwsbrief. Het is een greep uit onze lánge lijst van projecten en activiteiten. En we willen méér.

Waarom zou jij je daarvoor inzetten of waarom zou jij daar geld aan spenderen? Dat is heel eenvoudig: je krijgt er méér voor terug!

Als ‘fantastische’ lezer krijg je méér leestips en méér kanalen waar je jouw favoriete Nederlandstalige, ‘fantastische’ boeken kunt vinden. We werken er hard aan om méér ‘fantastische’ literatuur beschikbaar te maken in boekhandels en bij bibliotheken. Jouw winst: méér keuze en op den duur hopelijk ook méér betaalbare boeken.

Als ‘fantastisch’ auteur van Nederlandstalig genre krijg je méér bekendheid, méér toegang tot goede redacteurs, méér steun van andere ‘fantastische’ auteurs en méér waardevolle contacten. Jouw winst: méér hulp tijdens het schrijfproces, méér kans om gepubliceerd te worden en méér afzetkanalen voor jouw boek.

Als ‘fantastisch’ initiatief krijg je méér contacten in het ‘fantastische’ veld. Sla de handen ineen met andere ‘fantastische’ initiatieven (met of zonder de Fantastische Unie, wij fungeren als partner of als doorgeefluik, wat je maar nodig hebt) en stel samen méér ‘fantastische’ programma’s samen, ontplooi méér activiteiten en wees méér bezig met jouw favoriete genre. Jouw winst: méér handen om je idee vorm te geven, méér kans van slagen en méér bekendheid voor jullie initiatief.

Wil jij ook méér van het ‘fantastische’? Help ons dan als vrijwilliger. Geef je op via ons algemeen contactformulier. Wil je dolgraag iets bijdragen, maar heb je geen tijd of energie? Ondersteun ons dan met een bedrag naar keuze: klik op deze link. Betalen kan eenvoudig met iDeal, Bancontact of creditcard. Als je een bedrijf hebt, kun je ons ook sponsoren. Lees hier wat er op dat vlak allemaal mogelijk is. Geïnteresseerde sponsors nemen best contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken hoe en wat: er kan namelijk altijd méér.

En tot slot zeggen we tegen alle donateurs en vrijwilligers: dankjewel voor jullie inzet en steun! Jullie maken ons werk mogelijk en dat smaakt naar méér.

#samenvoorhetfantastischegenre

tekst met op achtergrond pot met geld en plantje