Meteen naar de inhoud

Even Voorstellen – Natascha van Limpt – Verhaalchirurg

  • door
logo met portret en tekst

Wie: Nederlands auteur, freelance redacteur en corrector, recensent voor o.a. Fantasywereld. Heeft eigenlijk archeologie gestudeerd met een master in de archeologie en antropologie van Midden en Zuid-Amerika.

Werkzaam als: freelance redacteur en daarnaast auteur voor Zilverspoor, De Boekenvos en Dutch Venture Publishing. Heeft acht boeken geschreven, waarvan het overgrote deel in het fantastische genre thuishoort.

Waar: Arnhem, Nederland

Beste eigenschap: ik ben een geduldig en kalm persoon die – behalve als het om autorijden gaat – niet snel in de stress schiet.

Slechtste eigenschap: dat ik soms erg in mijn eigen wereldje leef en daardoor dingen niet hoor of niet oplet

Hobby’s: behalve alles wat verhaalgerelateerd is (schrijven, lezen, recenseren en films kijken) houd ik erg van reizen en vind ik het regenwoud erg intrigerend

Waarom heb je je aangesloten bij de Fantastische Unie? Als zowel schrijver als lezer heb ik gemerkt dat het Nederlandse fantasygenre niet echt goed in de markt ligt. Ik vind het geweldig dat de Fantastische Unie hier verandering in wil brengen en daarvoor een brede aanpak heeft. Doordat ik inmiddels al een aantal jaar ervaring heb met het redigeren van teksten binnen het fantasygenre, help ik graag mee om het genre ook in kwalitatief opzicht naar een hoger niveau te tillen, waarbij er ook rekening gehouden wordt met auteurs die geen torenhoog budget hebben.  

Meer informatie over Natascha vind je onder de Verhaalchirurgen en op www.vanlimptredacties.nl.