Meteen naar de inhoud
celstructuur

Resultaten lezersenquête 2022


Resultaten lezersenquête 2022

771 respondenten namen deel, 719 van hen vulden de enquête volledig in. Dit leverde 99 pagina’s aan antwoorden en inzichten op. Daarnaast kan de geïnteresseerde lezer ook meer informatie vinden in volgend artikel: Geografische spreiding respondenten en data-analyse eerste vraag. Analiste Sara Taverniers concentreerde zich op de antwoorden van vraag 1 en dan voornamelijk op de informatie die via de aanvullende open vragen kon worden vergaard. Ze analyseerde de antwoorden naar geslacht, leeftijd en nationaliteit, wat tot 14 pagina’s aan interessante inzichten leidde.

Rest ons nog te verwijzen naar het document waarin de antwoorden op álle vragen zijn opgenomen. Alle documenten zijn hieronder te vinden. De antwoorden op alle andere aanvullende open vragen zijn uiteraard ook beschikbaar en kunnen indien gewenst worden opgevraagd via ons contactformulier.

Oproep

Wij roepen iedereen met een hart voor Nederlandstalige fantasy, sciencefiction, horror en ‘fantastische’ YA op om aan de slag te gaan met de door ons verzamelde antwoorden. Bespreek ze met vrienden en medegenreliefhebbers, deel ze op sociale media, laat er je eigen analyses en inzichten op los, schrijf er een artikel over of gebruik ze om gave promotieacties te bedenken. Heb je hiervoor meer informatie nodig? Wij helpen graag.


Documenten lezersonderzoek 2022