Meteen naar de inhoud

Woensdag 7 juni is de Fantastische Unie te gast bij About Books!

  • door

Misschien kunnen jullie je nog herinneren dat de Fantastische Unie een tijdje terug te gast zou zijn bij About Books. Door ziekte van de presentatoren moest de uitzending toen helaas worden geschrapt. Maar uitstel betekent dit keer geen afstel! Aanstaande woensdagavond, op 7 juni, schuiven bestuurders Sigrid en Isabelle aan bij de digitale koffietafel van het online boekenprogramma en mogen de presentatoren van dienst hen het hemd van het lijf vragen.

Vraag jij je dus af hoe de Fantastische Unie is ontstaan, wat er tot nu toe is gerealiseerd en wat er nog op stapel staat inzake promotie, onderzoek en talentbevordering binnen het Nederlandstalige fantastische genre, kijk en denk dan zeker met ons mee! Bij de Unie horen we immers graag hoe anderen tegen de ‘fantastische’ zaak aankijken. Jouw input en ideeën zijn tijdens het programma dus van harte welkom. Van onze kant vertellen we je alles over de reels en fotocarrousels die momenteel op sociale media te zien zijn, over de boekenwebsite die we willen gaan opzetten, over onze contacten met Literatuur Vlaanderen, het Letterenhuis en het Literatuurmuseum, het ontsluiten van bestaande databases met informatie over het genre, het opsporen van scripties, onze Verhaalchirurgen en nog veel meer.

About Books is het online boekenprogramma van uitgeverij Zilverspoor en is elke woensdagavond live te volgen op de Facebookstream van de uitgeverij. Ook op het YouTube- en Twitch-kanaal is de stream te volgen. Kijkers kunnen live reageren met vragen en reacties.

Grijp je kans om de bestuurders van de Fantastische Unie te ontmoeten en kom meekijken, meedenken en meeluisteren op 7 juni vanaf 19.30 uur. Spreken we je dan?