Meteen naar de inhoud

Binnengekomen mededeling – EuroCON 2024 zoekt hulp

  • door

VERZOEK OM SAMENWERKING: EuroCON-organisatie zoekt hulp!

De Fantastische Unie kreeg het verzoek van de organisatie van de EuroCON2024 om onderstaand bericht met jullie te delen. Bij dezen.

Van 16 augustus tot 19 augustus 2024 is in Rotterdam de eerste Nederlandse Eurocon: Erasmuscon. Dit is de internationale versie van de Nederlandse sciencefiction-, fantasy- en horrorconventie. Er komen veel sciencefictionliefhebbers uit een groot aantal landen, dus dé gelegenheid om kennis te maken met het internationale fandom.

robothand maakt verbindingen

We hebben hiervoor uitbreiding van het team nodig. We zoeken mensen die graag de programma’s willen helpen organiseren, die ze zelf zouden willen bijwonen of verzorgen. Dit kunnen panels, lezingen, workshops zijn of iets waar wij nog niet aan gedacht hebben. Wil je betrokken zijn bij dit evenement en dan vooral bij de voorbereiding hiervan, kom dan op 7 mei naar Nieuwegein om mee te praten en vooral mee te denken om hier een succes van te maken. Aanvang van de bijeenkomst is 13.30 uur en we sluiten om 17 uur af. Het adres is ’t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein. Laat even weten of je komt. Stuur een mailtje naar info@erasmuscon.nl.

Wil je wel meedoen/meedenken, maar kan je niet op 7 mei, stuur dan ook een mailtje naar info@erasmuscon.nl waarbij je aangeeft op welk gebied je een bijdrage zou kunnen leveren.