Meteen naar de inhoud
sterrennevel in sterrenstelsel

Bestuur, teams & adviesraad


Vele handen maken licht werk

Huidige bestuurders van de Fantastische Unie zijn initiatiefnemers Isabelle Plomteux en Sigrid Lensink-Damen. Voor de dagelijkse werking worden zij bijgestaan door teams die zich over een bepaald onderdeel van de Fantastische Unie ontfermen. Zo is er momenteel een team website, een team nieuwsbrief, een team Verhaalchirurgen, een team Lezen voor de lijst, een team Boekentoer en een team Inspiratie reels/fotocarrousels. In de nabije toekomst zal eveneens een team rond recent verschenen en verwachte boeken worden samengesteld.

Daarnaast zal ook een adviesraad worden opgericht. Deze zal bestaan uit Nederlanders en Vlamingen en zal de volgende groepen vertegenwoordigen: fantastische auteurs, uitgevers, redacteurs, vertalers, boekhandelaars, bibliotheekmedewerkers, afgevaardigden van bestaande stichtingen/verenigingen en lezers. De raad zal het bestuur van de Fantastische Unie adviseren en van feedback voorzien.

Hieronder vind je de huidige leden van elk team. Zin om aan te sluiten bij een team of om lid te worden van het toekomstig team rond recent verschenen en verwachte boeken? Of wil je graag deel uitmaken van de adviesraad? Vooral doen! Meld je via het algemene contactformulier.


Bestuur:

Isabelle Plomteux en Sigrid Lensink-Damen

Adviesraad:

Nog samen te stellen. Geef je op als je interesse hebt!

Team Website(s):

Tom Kruijsen, Eddie van Dijk, Anna Mattaar, Esther Wagenaar, Sara Taverniers, Joke Adam, Isabelle Plomteux en Sigrid Lensink-Damen.

Team Nieuwsbrief:

Werner Peeters, Frank van Dongen, Yvonne Vetjens, Sigrid Lensink-Damen en Isabelle Plomteux.

Team Verhaalchirurgen:

Sigrid Lensink-Damen, Pen Stewart, Rik Raven, Petra Doom, Robin Langerak, Mariëlle Douma en Natascha van Limpt.

Team Lezen voor de lijst:

Marcel van der Rijst, Kim ten Tusscher, Sigrid Lensink-Damen, Isabelle Plomteux, Kim Schreurs, Joris Hollaar, Esther Van der Heijde en Ruud van Hirtum.

Team Boekentoer:

Sigrid Lensink-Damen, Steven van den Berg en Esther Wagenaar.

Team De weg van de schrijver:

Anna Mattaar en Peter Kaptein.

Team Inspiratie reels/fotocarrousels:

Sigrid Lensink-Damen, Isabelle Plomteux, Martijn Lindeboom, Johan Klein Haneveld, Finn Audenaert, Davey Cobben, Marcel van der Rijst.

Team Enquêtes:

Sigrid Lensink-Damen, Isabelle Plomteux, Kim Schreurs

Team Sociale media:

Isabelle Plomteux en Sara Taverniers