Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief van de Fantastische Unie

  • door

In de grote lezersenquête van eind vorig jaar kondigden we al aan dat er een nieuwsbrief zou komen. Op 15 juni 2023 is het zover! Dan komt de eerste nieuwsbrief van de Fantastische Unie uit. Wil jij ook niets missen? Meld je dan aan hier aan. De nieuwsbrief is helemaal gratis.

Wat kun je zoal verwachten?

Zwevend persoon leest krant

Informatie over de Fantastische Unie, over onze initiatieven, werkgroepen en doelen, maar ook: interviews met auteurs, boekhandels, uitgeverijen en initiatieven op het gebied van sciencefiction, fantasy en horror. We willen het ‘fantastische’ wereldje graag in de spotlights zetten. Heb jij een boekhandel, uitgeverij, evenement of initiatief dat wel wat promotie kan gebruiken? Laat het weten, dan komt een teamlid van de werkgroep Nieuwsbrief in de lucht om je te interviewen. En natuurlijk doen we een greep uit de recent verschenen Nederlandstalige ‘fantastische’ boeken! In elke nieuwsbrief stellen we 6 tot 9 boeken aan je voor. We hebben nog veel meer ideeën, zoals winacties of wedstrijden.

Hoe vaak komt de nieuwsbrief uit?

Vijf keer per jaar ongeveer. Pin ons er niet op vast, maar aan de werkgroep Nieuwsbrief zal het in ieder geval niet liggen; we staan in de startblokken om jullie gevarieerde en interessante artikelen te bieden en jullie te laten meegenieten van ons enthousiasme over het ‘fantastische’ genre.

Wie zitten er in de werkgroep Nieuwsbrief?

Op dit moment bestaat de werkgroep uit Werner Peeters, Frank van Dongen, Yvonne Vetjens en Sigrid en Isabelle. Op de achtergrond helpt Sara Taveniers mee met de styling en lay-out. Stuur jouw ideeën, feedback of artikel naar mail@fantastische-unie.eu en wie weet staat jouw suggestie de volgende keer in de nieuwsbrief.

Zien we jouw e-mailadres ook op de lijst met ontvangers?